2017-03-29

Шановні Колеги!


Рада молодих учених Міжнародного університету фінансів, Рада молодих учених «Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського», Спілка молодих учених університету економіки (м. Бидгощ, Польща) за підтримки Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, запрошують активних молодих вчених - лідерів наукової спільноти різних регіонів України до участі у Міжнародній навчально-тренінговій програмі “Школа молодого науковця - 2017 “Освіта-Наука-Інновації”, що відбудеться 29-31 березня 2017 року у м. Києві.

Робота Школи буде відбуватися у формі неформальних зустрічей, доповідей, дискусійних майданчиків, ініціативних груп. Передбачається надання нормативної, методологічної, консультативної допомоги та інфогодин з обговорення актуальних питань інтеграції бізнесу науки та технологій.

До проведення заходу залучено провідних науковців, представників бізнес-еліти, міжнародних організацій, влади, місцевого самоврядування та громадянського суспільства.

Для учасників Школи передбачена цікава культурна програма, відвідування театру на Подолі і дружнє спілкування за діловою вечерею. Детальна інформація змісту заходу представлена у програмі, яка буде надіслана учасникам, що зареєструвалися.

Всі учасники «ШКОЛИ МОЛОДОГО НАУКОВЦЯ - 2017» отримають міжнародні українсько-польські Сертифікати участі

Місце проведення Школи: зала № 12 Науково-технічної бібліотеки НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», м. Київ, пр. Перемоги 37. Для участі у Школі необхідно зареєструватися до 10 березня 2017 року в формі за посиланням: http://iuf.edu.ua/ua/yss

 

ЗАВАНТАЖИТИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

 

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top