2017-09-22
Голова Ради молодих вчених ПолтНТУ Погорелов Ю.С. у серпні 2017 року пройшов стажування за програмою "Summer academy for young professionals" у Linkoping University (Лінкопінг, Швеція). Протягом стажування вивчалися питання дігіталізації місцевого управління та самоврядування, моделі та проблеми функціонування "розумних міст", управління публічними інноваціями, впровадження електронного врядування у різних сферах соціального життя (медичному обслуговуванні, управлінні комунальним господарством, освіті тощо). 
Протягом стажування було здійснено навчальні візити до центральних та місцевих органів влади Швеції (Міністерство фінансів Швеції, адміністрація регіону Лінкопінгу, Управління охорони здоров'я)
 
Результатом стажування стало розроблення командою з представників різних країн (Україна, Грузія, Молдова) проекту із запровадження електронного врядування у громадянському суспільстві.
 
У 2018 році планується подання кандидатур з числа молодих вчених ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка на участь у програмі SAYP-2018
 

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top