2017-06-26

22.06.2017 у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся семінар з питань подання заявок молодими вченими за проектами Державного фонду фундаментальних досліджень.

Cемінар відкрив в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, к.т.н., доцент Муравльов Володимир В'ячеславович. У своєму вітальному слові він підкреслив сучасні можливості грантового механізму фінансування досліджень, у тому числі молодих вчених, та наголосив на необхідності активної роботи молодих вчених у напряму підготовки грантових заявок

Семінар було підготовлено та проведено головою ради молодих вчених університету д.е.н., доцентом Погореловим Юрієм Сергійовичем за результатом відвідування міжнародної науково-практичної конференції "Science-society-personality" (м. Київ) у травні 2017 року. На семінарі розглядалися питання можливості подання молодими вченими університету заявок до Державного фонду фундаментальних досліджень, характеристики умов та термінів конкурсів фонду, пріоритетних напрямів заявок.

Питання викликали увагу з боку молодих вчених. За результатами семінару відбулася дискусія щодо організаційних питань подання заявок на гранти.

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top