2016-04-20


 

19 квітня – 27 травня 2016 року в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка проводиться Х Всеукраїнський фестиваль науки.

 

Всеукраїнський фестиваль науки – це масштабний загальнодержавний проект з популяризації науки в суспільстві, заснований у 2007 році з метою створення умов для дальшого розвитку науки в Україні, підвищення її ролі в соціально-економічних процесах, сприяння формуванню інтересу та поваги до науки з раннього віку, підвищення престижу професії вченого та викладача в суспільстві.

 

Традиційно Всеукраїнський фестиваль науки проводиться напередодні Дня науки, що відповідно Указу Президента України від 14.02.1997 р. №145 «Про День науки» відзначається в нашій країні вже 20 років поспіль у третю суботу травня.

 

Х Всеукраїнський фестиваль науки в ПолтНТУ проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Північно-Східний наукового центра НАН України та МОН України, Національної академії педагогічних наук, Малої академії наук України.

 

Програмний комітет:

 

В.О. Онищенко (доктор економічних наук, професор, ректор ПолтНТУ, співголова програмного комітету);

 

А.Г. Наумовець (доктор фізико-математичних наук, професор, академік НАН України, віце-президент НАН України, голова наглядової ради ПолтНТУ, співголова програмного комітету);

 

В.С. Стогній (кандидат технічних наук, заступник голови – вчений секретар комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки, заступник голови наглядової ради ПолтНТУ);

 

С.О. Довгий (доктор фізико-математичних наук, професор, член – кореспондент НАН України, академік НАПН України, директор Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору, член наглядової ради ПолтНТУ)

 

П.Т. Бубенко (доктор економічних наук, професор, член-кореспондент Академії економічних наук України, директор Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України);

 

В.В. Муравльов (к.т.н., доцент, в.о. проректора з наукової та інноваційної роботи ПолтНТУ, секретар програмного комітету)

 

В рамках Фестивалю науки передбачається проведення 75-х різноманітних за формою і змістом заходів, розрахованих на різні категорії учасників, – 5 міжнародних конференцій; 3 Всеукраїнські студентські олімпіади; 2 Всеукраїнські конференції; 5 науково-популярних лекцій; 19 наукових семінарів; 10 засідань наукових гуртків; 17 круглих столів, брейн-рингів; 10 виставок, презентацій, демонстрацій наукових розробок і т. ін.

 

Інформацію щодо проведення Х Всеукраїнського фестивалю науки в ПолтНТУ ви зможете знайти на офіційній веб-сторінці:

http://pntu.edu.ua/uk/x-vseukrajinskij-festival-nauki-v-poltntu

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top