2016-05-11

11 травня 2016 року в межах Х ювілейного фестивалю науки в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відповідно до програми фестивалю був проведений круглий стіл на тему «Використання міжнародних стандартів бухгалтерського обліку і фінансової звітності». Учасниками круглого столу виступили студенти та молоді вчені університету. Круглий стіл був проведений англійською мовою.

Голова Ради молодих вчених, завідувач кафедри обліку і аудиту Юрій Сергійович Погорелов виступив із доповіддю на тему «International Education Standards for Professional Accountants» (Міжнародні стандарти освіти для професійних бухгалтерів).

Активну участь у проведенні круглого столу взяли студенти та викладачі кафедри обліку і аудиту. Зокрема студенти кафедри виступили із доповідями «Conceptual Framework for Financial Reporting» (Студентка групи 201 ЕО Ілона Сіроштан), «Status and application of IAS» (Студентка групи 401 ЕО Тетяна Магаляс)

 

 

Під час обговорення виступів викладачі кафедри обліку і аудиту ділились думками з приводу реформування професійної освіти бухгалтерів та поширення сфери застосування міжнародних стандартів фінансової звітності в Україні і світі.

Контакти

Голова Ради молодих учених університету, кандидат економічних наук, доцент Олександра Маслій

Top